Xarkas Heating Oil Services Since 1953″

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης κατ’ οίκον, ζεσταίνουμε τον κόσμο ΦΘΗΝΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ πάνω από 60 χρόνια τώρα. Το αυξανόμενο πελατολόγιο μας παρ’ όλες τις δυσκολίες είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως θα έχετε καθαρό ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στον αγαπημένο σας χώρο, με την καλύτερη τιμή της αγοράς και στην ώρα του!

🎙️ Listen now FM RADIO Spot:

【EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ BONUS OFFERS ΕΔΩ】

NEW! Μαθέ περισσότερα για την ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία “EASY HEAT” ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλετε πετρέλαιο θέρμανσης. Πατήστε εδώ!


【ΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ?】

✅ Βοηθάμε να ζεσταθείτε περισσότερο! Παρέχουμε 3 διαφορετικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στην τιμή, που μεγαλώνουν ανάλογα με τη ποσότητα αγοράς. Διατηρούμε ΜΟΝΙΜΑ την χαμηλότερη δυνατή τιμή ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!

✅ Με αγορές άνω των 1000lit έκτος από την έκπτωση σας φέρνουμε ΔΩΡΟ με την παράδοση “ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΥΣΗΣ” 1ός Λίτρου συσκευασμένο με ISO9001” και με αντιπαγωτική δράση, αξίας 20euro.

✅ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ σου; Ναι! Ενημέρωσε μας αν έχεις βρει καλύτερη τιμή και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε ίδια και ακόμα καλύτερη!

【ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ “ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ !】

ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη στους πελάτες καθημερινά! Προσανατολισμός και καθοδήγηση για την διαδικασία ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ θέρμανσης. Άμεση καταχώριση στοιχειών στο κράτος εντός 24ρων! Ώστε να το πάρετε σίγουρα.

✅ Φορητά ασύρματα POS σε όλα μας τα Βυτία για την ευκολότερη πληρωμή με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Συμβεβλημένοι με το πρόγραμμα: €επιστροφή Eurobank.

✅ Φροντίζουμε όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση των οχημάτων μας, αλλά περισσότερο αυτό που μετράει για εσάς! Το ΚΑΘΑΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ των δεξαμενών στα βυτία μας. Έτσι είστε ήσυχοι πως ο καυστήρας σας θα αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.


【ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΑΤΛΑΣ TV” Watch now YouTube ▶️VIDEO】

Το “ΑΤΛΑΣ TV” Έκανε αφιέρωμα στην θέρμανση και μετά από δική του έρευνα έκρινε ότι! Είμαστε από τα κορυφαία πρατήρια καυσίμων σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική αλλά και από τους πιο κάλους προμηθευτές πετρελαίου θέρμανσης κατ’ οίκον και έτσι βρέθηκε σε ένα από τα πρατήρια μας.

Δώσαμε τρόπους στο ΠΩΣ⁉ μπορεί να κάνει οικονομία και σωστή χρήση ο καταναλωτής αλλά μας έδωσε και την ευκαιρία να πούμε δυο λόγια για εμάς, όπως και να αναφέρουμε τις προσφορές μας!


⛽ℹ️ #Επίδομα #Θέρμανσης: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στις 22 Δεκεμβρίου – Πότε θα καταβληθεί.

Όπως όλα δείχνουν τα περισσότερα νοικοκυριά θα λάβουν το επίδομα θέρμανσης μέσα στο Γενάρη και όχι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου όπως αρχικά είναι ανακοινώσει η κυβέρνηση. Εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια παραμένουν αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι και το ελάχιστο ύψος επιδόματος παραμένει στα 80 ευρώ. Το μέγιστο όμως αναμένεται πως θα αυξηθεί από τα 350 ευρώ σε 700 ευρώ. Ανάλογα με τις τελικές αποφάσεις δεν αποκλείεται το συνολικό κονδύλι να αυξηθεί από τα 84 εκατ. ευρώ που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό σε 90-94 εκατ. ευρώ.

“Τα κριτήρια” Χορήγησης της επιδότησης θέρμανσης δεν μεταβάλλονται σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και είναι τόσο εισοδηματικά όσο και περιουσίας. Συγκεκριμένα:

  1. Εισοδηματικά Κριτήρια: Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ για άγαμο υπόχρεο ή υπόχρεο σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει και 20.000 ευρώ για έγγαμο υπόχρεο ή τους έγγαμους ή τα μέρη του συμφώνου συμβίωσης το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο. Για τις μονογονεϊκές οικογένειες το εισόδημα ανέρχεται σε 22.000 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο μετά το πρώτο.
  2. Ακίνητη Περιουσία: Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας, όπως αυτή προσδιορίζεται για τον υπολογισμό του συμπληρωματικού ΕΝ.Φ.Ι.Α., δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 130.000 ευρώ για τους άγαμους, τους υπόχρεους σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει και το ποσό των 250.000 ευρώ για τους έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

(Πηγή ενημέρωσης www.enveth.gr 11-12-2020)


【ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ GOOGLE:】
Alexandros G ⭐⭐⭐⭐⭐
” Είναι η πρώτη φορά που βάζω πετρέλαιο θέρμανσης από το συγκεκριμένο πρατήριο και έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Αμεσότητα στο χρόνο , φιλική εξυπηρέτηση των παιδιών της διανομής και το πιο βασικό αξιοπιστία ! Τυγχάνει να έχω μετρητή και διαπίστωσα πως τα λίτρα που ζήτησα μπήκαν με ακρίβεια ! “
Filippos z ⭐⭐⭐⭐⭐
” Μέχρι στιγμής το πιο τίμιο και άξιο βενζινάδικο με πεντακάθαρη και σε κανονική τιμή βενζίνη σε σχέση με άλλα επώνυμα που είναι ακριβότερα αλλά και νοθευμένα. Μακάρι να μείνει έτσι και να γεμίσει ο τόπος παντού με εσάς. “
Lorack Canyon ⭐⭐⭐⭐⭐
” Παιδιά είναι δοκιμασμένο! 1000αράκι πικάντο με όποια άλλη εταιρεία έβαζα απλή βενζίνη δεν τραβούσε σε μια συγκεκριμένη ανηφόρα όπως τραβάει η απλή του Χάρκα! Τουλάχιστον 5-10% πιο αποδοτικό. Ελπίζω μόνο να μη θυσιάσει ποτέ τη ποιότητα του! “
Xristina Vasileiadou ⭐⭐⭐⭐⭐
” Άψογοι στην παράδοση Πετρελαίου! Και πολύ ευγενικά τα παιδιά στα πρατήριά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα!! “
Mimi Pap ⭐⭐⭐⭐⭐
” Πολύ καλή ποιότητα καυσίμου, σε σχέση με την τιμή της! Όσοι διστάζουν να έρθουν επειδή την βλέπουν χαμηλή, απλά χάνουν! “


Καλέστε μας για πρόσφορα!
☎️ 2310 45 60 73 Ανατολική Θεσσαλονίκη
☎️ 2310 69 25 25 Δυτική Θεσσαλονίκη
☎️ 2371 05 24 44 Νομός Χαλκιδικής

πετρελαιο θερμανσης τιμη σημερα Shell / allSmart / BP / ΕΚΟ / Avin / Aegean Oil / Revoil / Jetoil / Kaoil / Ελίν / Cyclon / Silk Oil / ΕΤΕΚΑ / Καλπάκης / Σερέτη